Xolaris levererar strategiska insikter genom struktur och analys av massiva dataflöden, rörelse och positioner. Myndigheter och stater runt om i världen kan använda de väl beprövade lösningarna för att skydda sina invånare mot bland annat smittspridning, terror, bränder och andra katastrofer.

– Just nu befinner vi oss i en kraftig tillväxtfas. Med anledning av den ökade oron i omvärlden, orsakad av bland annat Covid-19, har efterfrågan på våra lösningar ökat radikalt. Nya utökande och moderniserade regelverk påskyndar efterfrågan, framförallt i Europa, säger Amalendu Parasnis, grundare.

Innovativ produktion

För att bibehålla de högt ställda kvalitetskraven på produktutveckling och leveransförmåga söker man kontinuerligt nya medarbetare som vill bidra till Xolaris arbete, och hjälpa företaget behålla den ledande position på marknaden. Medan huvudkontoret ligger i Luleå, har man både bland kunder och medarbetare en global närvaro. Komplexa frågor är vardagsmat.

– Vi är ett innovativt produktbolag bestående av nya och erfarna medarbetare, som arbetar med avancerad teknik där vi ständigt bryter ny mark och drivs av morgondagens utmaningar

Talanger sökes

På Xolaris söker man alltid duktiga specialister och talanger som kan driva arbetet med framåt.

En tjänst som alltid är aktuell är systemutvecklare, men alla som vill vara en del av att styra vägen mot en säkrare värld genom innovation, teamwork och strategiska insikter kan hitta sin plats på Xolaris.

– Hos Xolaris trivs människor som gillar utmaningar, högt tempo, nära relation till kunderna, har ett starkt driv och gillar att göra skillnad på riktigt. I nära samarbete med våra kunder runt om i världen jobbar vi hårt för att utveckla lösningar som bidrar till tryggare samhällen, avslutar Amalendu Parasnis.

Är du en av dem? Håll utkik efter lediga tjänster på www.xolaris.se